Om

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Hvem er Hass Q & CO.?

HASS Q & CO. ejes af Anne Hasselholm og Claus Quiding.
Vi har sammen +35 års erfaring med formidling og kommunikation på strategisk niveau. Vi er begge uddannet journalister fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har arbejdet ’på begge sider af bordet’. Det giver indsigt i og forståelse for mediernes dagsorden og virksomhedernes muligheder for at klare sig godt her og over for en række andre målgrupper. Kort sagt, så tænker vi journalistisk og handler strategisk. Vi har knyttet en række specialister til os som faste samarbejdspartnere. Vi driver en netværksbaseret virksomhed, hvor vi samarbejder med de profiler, som passer bedst til at løse en bestemt opgave.

Kontakt billede Anne Hasselholm

Anne Hasselholm, partner – uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Gennem en årrække indehaver af AH Kommunikation samt kommunikationsrådgiver og partner i Jøp, Ove & Myrthu i 12 år. Tidligere pressechef i TDC.
Løser dagligt opgaver for en række organisationer, offentlige kunder og virksomheder inden for bl.a. den finansielle sektor, fødevarer, byggeri, produktion, møbler og livsstil. Især kendt for krisehåndtering og -kommunikation.

 

kontakt billede af Claus QClaus Quiding, partner – uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og praktisk erfaring fra avisbranchen men især TV, efter 1½ år på Skandinavisk Film Kompagni, (Go Morgen Danmark, Boomerang, Hekkenfeldt). To år som kommunikationskonsulent hos Dansk Landbrugsrådgivning. Siden 2005 selvstændig kommunikationsrådgiver med speciale i fødevaresektoren. Fra 2013 til 2015 associeret partner i Jøp, Ove & Myrthu. Siden 2006 har han ligeledes været ekstern underviser for Københavns Universitet, Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering. Løser dagligt opgaver for en række betroede kunder i fødevaresektoren, detailhandlen, køkkenbranchen, gastronomibranchen samt sport og kultur.

© All rights reserved. HASS Q & CO. Balticagade 15E, 8000 Aarhus C

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.