Aktuelt

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Her finder du aktuelt fra HASS Q & CO. når der er nyt og spændende at fortælle.

 

Analyse om betydningen for et lokalområde at have virksomheder med et stærkt brand er nu afsluttet og offentliggjort.

HENT ANALYSEN HER:WEB_Landdistriktsanalyse Samlet rapport

HENT MAGASIN MED KONKLUSIONER HER: WEB_Landdistriktsanalyse

 

Ny analyse i samarbejde med Landdistrikternes Fællesråd. Læs hele pressemeddelelsen her:

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kan-et-staerkt-virksomhedsbrand-lofte-et-helt-lokalomrade?publisherId=4127023&releaseId=13570950

 

Pressemeddelelse:
Dato: 9.10.17.

Jøp Ove & Myrthu partner starter ny kommunikationsvirksomhed 

Efter 12 år som partner i Jøp, Ove & Myrthu forlader Anne Hasselholm nu det, som mange har kaldt Danmarks førende kommunikationsbureau gennem tiderne. Anne Hasselholm starter i stedet sin egen kommunikationsvirksomhed i partnerskab med Claus Quiding under navnet HASS Q & CO. 

”Den store erfaring, som jeg har fået gennem mine 18 år som rådgiver i Jøp, Ove & Myrthu, vil jeg gerne folde ud i nye rammer. Derfor har jeg afviklet mit medejerskab i Jøp, Ove & Myrthu Vest, og starter en ny virksomhed,” fortæller Anne Hasselholm.

Den nye kommunikationsvirksomhed får navnet HASS Q & CO. og har kontor på havnen i Aarhus, hvor der fra starten vil være de to partnere, Anne Hasselholm og Claus Quiding.

Fokus på forretningsstrategien 

”Vi oplever, at der er plads til et kommunikationsbureau med betroede rådgivere, der kender og forstår sammenhængen mellem de forretningsmæssige strategier og virksomhedens kommunikation både internt og eksternt. Som rådgivere har vi fokus på indholdet i kommunikationen og modtagerens behov, og ikke om logoet skal være gult eller sort eller en fascination af et hav af forskellige mediekanaler,” siger Claus Quiding.

De to partnere er begge uddannet som journalister og har erfaring fra ’begge sider af bordet’ – medier og virksomheder. De mødte hinanden i 2013 i Jøp, Ove & Myrthu Vest, hvor Claus Quiding fra 20013 til 2015 var tilknyttet som associeret partner. Han har siden 2005 drevet selvstændigt kommunikationsfirma.

Kommunikation skal skabe resultater 

”Det optager os, at kommunikation brugt i et strategisk perspektiv flytter holdninger og handlinger og dermed skaber forretningsmæssige resultater for vores kunder. Vi bruger gerne den journalistiske værktøjskasse, som består af grundig research, kritiske vinkler og tydelige formidling,” forklarer Anne Hasselholm.

Det er svært at nævne en virksomhedstype eller organisation, som de to rådgivere ikke har arbejdet med. Det gælder både i forhold til kommunikationsstrategier, branding, krisekommunikation i store virksomheder og organisationer, issues management, pressearbejde, intern kommunikation, budskabs- og præsentationstræning, medietræning, film og magasiner og kommunikationsmateriale til Facebook, Instagram og LinkedIn.

Netværksbaseret virksomhed 

”Til forskel fra mange andre virksomheder i kommunikationsbranchen, så er vores mål at skabe en netværksbaseret kommunikationsvirksomhed, hvor vi til de enkelte opgaver tilknytter de bedste kræfter, frem for at opbygge en stor fast stab af medarbejdere. Det kan være grafikere, journalister, filmfolk og SoMe-specialister. Vi skal altid have fokus på kundens interesser, som handler om de bedste folk på opgaven frem for at bruge krudt på at sælge ydelser fra hænder og hoveder, som er på lønningslisten. Derfor er vi gået i gang med at finde interessante kommunikationsfolk inden for virksomhedskommunikation og brandopbygning, som gerne vil være en del af et enkelt og handlekraftigt set up,” siger Claus Quiding.

kommunikationsvirksomhed

© All rights reserved. HASS Q & CO. Balticagade 15E, 8000 Aarhus C

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.